Praktische informatie

Op deze pagina treft u praktische informatie over:

Intakegesprek coaching, Aanmelding opleiding, Login en voorwaarden

Kennismakingsgesprek

Ben je geïnteresseerd in paardencoaching, voor jezelf, je team of een kind? Neem dan contact met me op, telefonisch of via het contactformulier. Als ik denk dat ik je kan helpen, organiseren we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek vindt plaats op ’t Paerdenkot in Gapinge (Zeeland). Aan een kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

 

In het kennismakingsgesprek verkennen we nader wat jij wilt bereiken en hoe ik daarbij kan helpen met paardencoaching. Als we samen tot een plan komen waar we allebei vertrouwen in hebben, maken we afspraken over het coachingstraject: het aantal sessies en de tijdsduur, de globale opzet en de kosten. Op basis daarvan besluit je of je verder wilt.

Kleding

Kleding

Kom zoals je bent, echter let op het jaargetij en pas daar je kleding op aan.  Je bent veel buiten en doe schoenen en of laarzen aan voor het buitenwerk, die tegen een stootje kunnen.

Cursusruimte

Cursusruimte

Loop via de oprit  naar het  PK PLEIN   en na de kapschuur ga je naar rechts , je ben  van harte welkom bij het tuinhuis – trainersruimte.

Overnachting

Overnachting

In de buurt zijn diverse B&B mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op.

Adres, route en openbaar vervoer

Adres, route en openbaar vervoer

De locatiegegevens kunt u vinden op onze contact pagina.

Parkeren

Parkeren

Parkeren kan gratis op ons eigen terrein. Bij binnenkomst je rechtdoor rijden (zo ver als mogelijk) en achter elkaar parkeren. We verzoeken je hierbij vriendelijk doch dringend alléén op ons eigen terrein te parkeren en niet op het terrein van de buren of langs de Eendekotsweg te parkeren. De boeren kunnen lastig met hun tractoren door de weg als er geparkeerde auto’s staan.

Aanmelding opleiding

Wil je een opleiding voor paardencoach volgen of meer informatie over de opleiding ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in.


Ik wil meer informatieIk wil me inschrijven

Open dagen

Regelmatig hebben wij een open dag.

 

De eerst volgende open dag:

zaterdag 11 mei en zaterdag  31 augustus 2019

Opgeven via het contactformulier voor de ochtend of middaggroep; De ochtend start om 10.00 – 12.00 uur de middag groep 1.) 13.00 – 15.00  uur of  groep 2.) 15.00 – 17.00 uur

Login

Als je een coachingstraject of opleiding volgt, kun je hier met je eigen login-codes je persoonlijke webpaging openen. Daar vind je bijvoorbeeld verslagen over jouw coachingstraject, feed back op opdrachten voor je opleiding en opleidingsmaterialen.

Op dit moment is de loginfunctionaliteit niet beschikbaar. Neem contact op voor vragen hieromtrent.

Voorwaarden

 

Wij werken voortdurend aan de kwaliteit van onze producten. Er kunnen desalniettemin misverstanden ontstaan en indien je ergens ontevreden over bent nodigen we je nadrukkelijk uit om ons hiervan op de hoogte te brengen. Een gesprek zal nagenoeg altijd tot een voor jou aanvaardbare oplossing leiden.
Mocht dat niet het geval zijn dan heb je de mogelijkheid een klacht in te dienen. Wij zullen de klacht altijd serieus en vertrouwelijk behandelen.

 

Voor klachtenregelement/Algemene verkoopvoorwaarden en privacyregelement verwijzen we je naar de website van EigenKans