Vitalitijd voor pilates, pure voeding en reflectie

Kom ook naar de gezondheidsdag ‘Voel je vitaal’

15 of 23 juli 2022

Wat betekent gezondheid voor jou? Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders. En zo dus ook de weg naar een gezond leven. Hoe ga jij om met voeding, beweging en leefstijl in jou leven? Op deze Gezondheidsdag ‘Voel je vitaal’ gaan we op zoek naar het antwoord op deze vragen. In ons haastige dagelijks leven vol verplichtingen is dit naast een heerlijke relaxdag een investering in jouw vitaliteit. Heldere, no-nonsense quality time. Gun jezelf deze dag en beleef de rust in de natuur van het Zeeuwse platteland!

Wat kan je verwachten?

Tijdens de ‘Voel je vitaal’ gezondheidsdag staan beweging, voeding en ontspanning centraal. Uitleg, advies, oefeningen en opdrachten rondom deze drie thema’s komen gedurende de dag aan bod. Afgewisseld met workshops in beweging en ontspanning.

De workshops zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde deelnemer. Er wordt een workshop pilates en gezonde voeding gegeven door een deskundige vitaliteitscoach (Lyan Roozendaal van De Vitaalformule). Ook mindfulness, onder andere met paarden, is onderdeel van deze dag (Huberdien Westerweele van Paardenkracht naar Eigenkracht).

 

Voeding: Samen maken we voor de lunch eenvoudig klaar te maken, gezonde gerechten en hapjes uit de moestuin, aangevuld met Zeeuwse producten.

Mind: Ruimte voor aandacht die je in de drukte van alledag niet altijd vindt, luisteren naar je hart. Mindfulness beleven, geraakt worden door de kracht van paarden die menselijke emoties herkennen.

Body: Pilates (voor iedereen toegankelijk)

Leefstijl: Op een toegankelijke coachende wijze gaan we op zoek naar jouw ‘voel je vitaal’ formule.  Waardoor kun jij ontspannen, waardoor voel jij je beter in je vel, welke prioriteiten stel jij aan beweging en voeding? We bieden ondersteuning om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is en  hoe je grip kan krijgen op je dag en je gewoontes. We willen voor een dag je gids zijn in je drukke wereld. Waarbij je zelf de bestemming mag kiezen.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in een gezonde en bewuste leefstijl.

Vanwege het persoonlijke karakter van de ‘Voel je vitaal’ gezondheidsdag werken we met kleinschalige groepen van minimaal zes en maximaal twaalf personen.

Accommodatie

De locatie waar de gezondheidsdag ‘Voel je vitaal’ plaatsvindt ligt in een unieke natuurlijke en rustige omgeving. De ligging voldoet aan de basisbehoeften van de mens: prikkelarm, een beleving in de natuur en terugkomen bij de natuur.

Indeling dag

10.00 – 10.15 Ontvangst, koffie en zelfgemaakte healthy koekjes

10.15 – 10.45 Mindfulness

10.45 – 11.15 Kennismaking en toelichting van de dag

11.15 – 12.00 Pilates

12.00 – 12.15 Stiltemoment

 

12.15 – 14.15 Gezamenlijk voorbereiden lunch en genieten van de lunch met een interactief gesprek over gezonde voeding

 

14.15 – 15.45 Coaching met paarden

15.45 – 16.30 Afsluiting met hapje (gezonde bites) en (Zeeuws!) drankje

Kosten

Prijs per persoon: € 115,00 (incl. BTW).

Meenemen

Pilates:  lekker zittende of sportkleding, denk ook aan een warme trui en broek i.v.m. de buitenlocatie, matje en fleecedeken (heb je geen matje; geef dat bij inschrijving gelijk even aan)

Paardencoaching: kleding die vies mag worden en dichte schoenen.

Inschrijven

Interesse? Reserveer dan nu alvast je plek via info@devitaalformule.nl of info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl of bel 06 – 15 30 75 17 / 06 – 33 74 25 62.

Locatie-adres

Adres
PaardenKracht naar EigenKracht

Eendekotsweg 1B
4352 JD Gapinge