Trainingen

HRM training, Teamtraining en individuele trainingen

Effectiviteit, efficiëntie en resultaten zijn doelen die bij HRM-  team-  en individuele coaching met de paarden aan bod komen.

 

Komt de communicatie niet over? Komt de boodschap niet over? Lukt het om te werken vanuit innerlijke kracht? Is er disbalans in werk en privé? Problemen met leidinggeven?
In de coaching met hulp van paarden wordt er ervaringsgericht- en probleemoplossend gewerkt. Je krijgt inzicht in je eigen reactie en ervaart hoe een paard op jou of je team reageert en leert ervaringsgericht bijstellen.

Worden de competenties van de teamleden niet optimaal benut? Functioneert het management team onvoldoende? Laat de communicatie het afweten, ruzie, minimale samenwerking? Resultaten beloofd en niet behaald? Problemen met teambuilding?
De voornaamste kracht in de coaching met hulp van paarden is dat het contact en de afstemming een ontmoeting is.

 

Medewerker met stress/ Burn-out klachten, medewerkers die vast lopen in werk en andere leefgebieden, onzeker zijn? In de interactie met het paard geeft een paard meteen feedback, waardoor door coaching met hulp van paarden ervaringsgericht feedback wordt gegeven.

Het gaat over:

 

Communicatie

Samenwerken

Handelen als een geheel

Contact maken, hebben en houden

Verwachtingen  (uiten)

Krachten weten van het team

individuele talenten kennen

 herkennen en optimaal inzetten voor het team

Coaching met paarden is resultaatgericht werken, waardoor zowel het individu als het team sterker voor de dag komen.

Inschrijven


    Ik wil meer informatieIk wil me inschrijven