Opleidingen

Wil je je verder verdiepen in coaching met hulp van paarden of als equine C&C (Coach & Counceler) gaan werken? Neem contact met me op om je wensen te bespreken of geef je op via het inschrijfformulier.

Gratis introductiedag voor de Basis opleiding ‘paardenkracht’, Equine C&C (coach&counselor)

Wil je weten of de opleiding bij je aansluit?
Alvast in de keuken kijken hoe het reilt en zeilt?
Kom dan naar de introductie dag voor de Basis opleiding ‘paardenkracht’, Equine C&C (coach&Counselor)

Meer informatie

Voor wie?

 • Voor een ieder die belangstelling heeft om deel te gaan nemen aan de Basisopleiding ‘paardenkracht’, Equine C&C (coach&Counselor)

 

Wat biedt de introduciedag?

 • Een introductiedag is een prima moment om kennis te maken met het bedrijf, de paarden, de coach en de ervaringsgerichte methodiek van het werken met hulp van paarden.
 • Zelf oefenen met hulp van paarden, kennis maken met de theorie.
 • Ervaren met het werken in een veilige, respectvolle omgeving voor mens en dier.

 

Kosten

Gratis

 

Tijd

van 13.00 uur tot 16.00 uur

 

Introductiedatum

Zaterdagmiddag 4 maart 2023
Zaterdagmiddag 1 juli 2023

Inschrijven

Inschrijven introductiedag

  Ik wil meer informatieIk wil me inschrijven

  Basis opleiding ‘Paardenkracht’, Equine C&C (coach&counselor)

  Wil je zelf mensen helpen met inzet van paarden? En tegelijkertijd je persoonlijke effectiviteit vergroten? Volg dan de basis opleiding ‘Paardenkracht’ Equine C&C. Tijdens deze opleiding krijg je kennis en methodieken over paardencoaching aangereikt en ontwikkel je jezelf als coach met inzet van paarden.

  Voor deze opleiding kun je je vanaf heden inschrijven. Bezoek onze gratis introductiedag om kennis te maken met de opleiding.

  Kenmerken van de opleiding

   

  • Individueel en in groepsverband mensen helpen met behulp van paarden
  • Ontwikkelingsgericht coachen, groepsdynamica en teambuilding
  • Praktische benadering, dus veel werken met de paarden, het is hierdoor een ervarings gerichte opleiding
  • Werken met verschillende psychotherapeutische methodieken
  • Persoonlijke ontwikkeling/effectiviteit tot C&C
  • Zelf oefenen op eigen locatie
  • Ruimte voor kennisoverdracht om eigen praktijk te kunnen opbouwen
  • Praktische benadering met deskundige begeleiding.
  Coaching met paarden maakt het verschil
  observeren

  Inschrijven basisopleiding


   Ik wil meer informatieIk wil me inschrijven

   Beroepsprofiel

   Beroepsprofiel

   Het beroepsprofiel voor de Coaching en counseling biedt een standaard en structuur voor sessies. Het profiel biedt ruimte om competenties zoals toepassen van creativiteit, coach-methodieken/stijlen te integreren in professionele beroepsomgevingen.

    

   • Begeleiding in de breedste zin
    Het is een algemene coach/counselor opleiding, met andere woorden, zonder paard ben je handelingsbekwaam, omdat je in staat bent om gesprekstechnieken toe te passen en inzicht hebt in verschillende therapeutische modellen.
   • Persoonlijk ontwikkelingsproces

    

   De opleiding voorziet niet alleen in algemene coach/counselors communicatievaardigheden. Het brengt daarnaast een diepgaand ontwikkelingsproces bij de deelnemers op gang.

   Hierop kan ik het beste de deelnemers aan het woord laten (zie hieronder bij het kopje reacties).

   • De context binnen welke kaders je werkzaam bent
    De functie van coach/counselor kenmerkt zich door het faciliteren van sessies met behulp van paarden. De coach/counselor merkt op dat hij een stap achter het proces van de coachee faciliteert, binnen de kaders van de beroepscode en de beroepsstandaard van de coach/counselor.
   • Doel van de begeleidende sessie
    Individuele en/of team hulpvragen, eventueel met trajectrapportages op te stellen in realiseerbare doelen. Begeleiden in het proces met behulp van paarden in groei- ontwikkelen- en bewustwording van persoonlijke effectiviteit.
   • De maatschappelijke positie van de coach/counselor

    

   De coach/counselor werkt individueel of in een team en toetst zijn beroepsmatig handelen door intervisie. Is zich bewust van zijn eigen vakgebied en grenzen en houdt rekening met de beroepsethische context.

   • Paarden
    Er wordt gewerkt met paarden en kennis van paarden en hun (kudde)eigenschappen. De coach/counselor signaleert fysieke, mentale en omgevingsfactoren in veiligheids- en welzijnsbelang van paard en mens.
    De coach/counselor faciliteert en stemt activiteiten af op de mentale, fysieke en omgevingsfactoren van het paard.
    Is zich bewust van het feit, dat het paard zijn eigen leven nodig heeft in de kudde om ballast van de sessie te kunnen loslaten.
   • Competenties
    De competenties zijn in samenhang in de opleiding opgenomen. De belangrijkste competenties zijn: Inzicht in omgeving, oordeelsvorming, effectief communiceren, actief luisteren, methodisch handelen en reflecteren en brede professionalisering vanuit ethisch ontwikkelde beroepshouding.
   • professionele ontwikkeling waarborgen en realiseren
    De coach/counselor houdt de eigen expertise op peil door het volgen van ontwikkelingen op het expertisegebied. Verzorgt daar waar nodig voor kennisoverdracht, signaleert knelpunten en bespreekt deze bijvoorbeeld in intervisie, supervisie. Bouwt aan een relevant netwerk en onderhoud deze.
    Waarborgt indien van toepassing zijn ondernemerschap, met inzichten en gebruikmakend van de juiste wet- en regelgeving.

    

    

   Reacties:
   Bijzonder waardevolle opleiding waarin je een basis leert om te gaan coachen. Mijn ervaring is dat je eerst jezelf moet ontwikkelen en dat gebeurt in deze opleiding. Prachtige inzichten die mij daadwerkelijk verder hebben geholpen om mijn doelen te bereiken. Persoonlijke groei en respect naar de ander. De opleiding vindt plaats op een prettige en veilige locatie waar goed wordt gezorgd voor mens en dier. Ik heb er enorm veel aan gehad.
   Saskia.

    

   Een bijzondere opleiding op vele fronten. Ik heb mogen leren dat paarden helend kunnen werken. Door het coachen en coaching krijg, leer je twee kanten op. De begeleiding van Huberdien is erg prettig. Down to earth en gevoelig tegelijk, ze heeft veel oog voor alle individuele processen en maakt daar ook ruimte voor. Tijdens de opleiding heb ik een mooie groei mogen maken in de confrontatie met mezelf aangaan en in mijn kennis betreft paarden. Er veel zorg voor mens en dier. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze opleiding heb mogen volgen en kennis heb mogen maken met Huberdien en haar paarden.
   Tamara.

    

   Ik heb de opleiding ervaren als een super leerzame periode. Dit komt doordat je leert hoe je kunt gaan coachen met paarden, in het nu zijn, diverse methodieken, maar ook HEEL veel over jezelf leert.
   Het is een uitgebreide opleiding en voor een iedere individu wordt de tijd genomen. Daarnaast is het super prettig dat je ook bij elkaar op locatie gaat oefenen. Zo zie je elkaars paarden en coach je met personen die worden uitgenodigd. Dit vond ik een super waardevolle toevoeging.
   Roos.

    

   De opleiding heeft mij veel inzicht gegeven, zowel persoonlijk als voor de coachee. Het geven van een sessie op diverse locaties vond ik zelf erg fijn, dit is een meerwaarde voor de opleiding.
   Het toepassen van de oefensessies na het doornemen van de theorie, geven de ruimte om te groeien. Praktijk oefenen met elkaar in een kleine setting vond ik zelf erg fijn.
   Yvonne.

    

   Basisopleiding coachen met behulp van paarden
   Ontwapenend, anders en persoonlijke groei. Met deze 3 begrippen kan ik het best omschrijven wat mijn ervaring was bij deze opleiding. Zowel bij mezelf als bij de andere studenten heb ik mogen ervaren hoe paarden onze emoties opnemen zonder woorden, vaak op een onverwacht moment. Nog elke dag neem ik waardevolle zaken mee zoals leven in het nu, bewust worden van je oordelen over jezelf en anderen dankzij het ervaringsgericht werken met de paarden. Via contact en spiegeling worden je kwaliteiten benadrukt, waardoor je je verder ontplooit als mens : voor jezelf maar ook voor de anderen.
   Kim.

   Meer informatie

   Voor wie?

   • De opleiding is voor iedereen geschikt die persoons-, klacht- en ervaringsgericht wil werken als C&C onder andere met hulp van paarden.
   • Persoonlijke ontwikkelingsprocessen wil leren kennen en herkennen.
   • Ervaringsgericht wil coachen & counselen met veel oefenen in de praktijk.

    

   Het maakt niet uit of je leidinggevende, medewerker, hulpverlener of opvoeder bent. Werkzaam bent in de zorg, zakelijke of financiele dienstverlening. Ook de leeftijd maakt niet uit.

    

   Door wie?
   De trainer van deze opleiding is Huberdien Westerweele

    

   Inschrijving
   Om kennis te maken met de opleiding kun je meedoen aan een introductiedag voor de basis opleiding ‘paardenkracht’, Equine C&C (coach&Counselor). Kijk voor de data, meer informatie en kosten op de website.
   Inschrijven voor seizoen 2022-2023 is nu mogelijk.
   Vragen over de opleiding en, administratie kunt u contact opnemen via contactformulier op de website of telefonisch 06 33742562. Uiterlijk binnen 5 werkdagen neem ik contact met u op.

    

   Wat biedt de opleiding?

   • De opleiding biedt kennis van de ervaringsgerichte methodiek volgens Coaching- & Counselingtechnieken met psychotherapeutische stromingen.
   • Persoonlijke effectiviteit en communicatieve vaardigheden ontwikkelen.
   • Basiskennis coachen, individueel en met groepen onder andere met hulp van paarden.
   • Basiskennis counselen, individueel en met groepen onder andere met hulp van paarden.
   • Kennis van paarden en welzijn van paarden.
   • Energie kennen en herkennen.
   • Zingeving en spiritualiteit in leven en werk.
   • Hoe start ik een eigen coach&counselor praktijk.
   • Werken in een veilige, respectvolle omgeving voor mens en dier.
   • Toetsingsmoment door middel van een theoretische- en praktijk eindtoets.
   • We bieden op de lesdagen een overheerlijke lunch en onbeperkt koffie, thee, water, koek en seizoenfruit aan. We houden graag rekening met dieet wensen.

    

   Het resultaat

   • Ervaringsgericht kunnen coachen en counselen onder andere in samenwerking met paarden.
   • Beschikken over communicatieve vaardigheden en technieken.
   • In basis C&C techieken zowel individueel als met groepen.
   • Kennis van je kwaliteiten, gedragingen, gevoelens, kennis van hoe jezelf het instrument bent in de interactie met de ander.

    

   Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

    

    

   Over de lesblokdagen

   Binnen de opleiding wordt veel tijd besteed aan ervaringsgericht oefenen met hulp van paarden en het geven en krijgen van feedback.
   De ontwikkelingsgang van persoonlijke identiteit, zelfmanagement.

   Je oefent met mede deelnemers tijdens de opleiding in de praktijk. Daarnaast wordt er doormiddel van huiswerkopdrachten van je verwacht dat je op eigen locatie oefent met coachees, als ervaringgericht C&C met hulp van paarden.

    

   Data en locatie

   Deze opleiding omvat 10 praktijkdagen van 10.00 tot 16.30 uur die in principe om de week gegeven worden op onze locatie in Gapinge, Eendekotsweg 1b. De actuele data van de opleiding kun je vinden onder KOSTEN EN DATA BASISOPLEIDING iets lager op de pagina.

   Opleiding wordt meestal 2x per jaar opgestart. De opleidingsduur is minimaal 6 maanden en maximaal 8 maanden.

    

    

   Studiebelasting

   We raden aan om tussen de opleidingsdagen door praktijkervaring op te doen met je medecursisten of met proefcliënten uit je netwerk, de syllabus (meerdere keren) te lezen en de verplichte literatuur inclusief aanbevolen literatuur.
   De opleiding bestaat uit 10 opleidingsdagen.
   Het aantal lesuren van de totale opleidingsdagen bedraagt 80 uur
   Literatuur totaal 56,58 uur is afgerond 57 uur
   Webinar laatste huis en voorbereiding voor de toets van 4 uur
   Studiebegeleiding gemiddeld, intake evaluaties 5 uur
   Je bent in staat te reflecteren en hiervan een verslag te maken.
   Je hebt voldaan aan de huiswerkopdrachten
   Huiswerk, aanbevolen literatuur en reflectieverslag en de te Portfolio 25 uur
   Toets 6 uur theorie en praktijk gedeelte
   Thuisstudie en het huiswerk van de totale opleiding gemiddeld 25 uur
   en 6 C&C oefensessies op eigen locatie met hulp van paarden. 18 uur

    

   Eigen paard

   Als je een eigen paard, pony of ezel hebt en graag met hem/haar wilt oefenen, is het mogelijk om de praktijk lesdag ermee te oefenen.
   Locatie wisselen, bij voldoende interesse binnen de groep deelnemers, kan de praktijk lesdag ook worden gegeven op locatie van een van de deelnemers.

   Minimale groepsgrootte 4 deelnemers maximale groepsgrootte 10 deelnemers.

    

    

   Procedure, duur van de opleiding, huiswerk en literatuur

   Na aanmelding volgt een telefonisch contact en je ontvangt een aanmeldingsformulier via de e-mail.
   De opleiding bestaat uit 10 opleidingsdagen, meestal 1x per twee weken.
   Naast een lesdag schrijft je volgens format een reflectieverslag.
   Doormiddel van huiswerkopdrachten voer je gemiddeld 6 C&C oefensessies uit op eigen locatie met hulp van paarden.
   Bij aanvang ontvang je een lesmap en het advies de hieronder genoemde literatuur te lezen.
   Vragen met betrekking tot de studie kunnen gesteld worden op de opleidingsdagen en per email worden gesteld. Emailadres: info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl. Uiterlijk binnen 5 werkdagen neem ik contact met u op.

    

   Literatuur

   Boeken

   Het gedrag van Paarden beter begrijpen (2011)
   Dr. Gerry M. Neugebauer – Julia Karen Neugebouer

   ISBN: 9789044732771

    

   Bestuderen, van toepassing tijdens de gehele opleiding.

    

   Basisprincipes van Communicatie 4de editie

   Klaas Wieritzema – Patricia Jansen ISBN: 9789043033268

    

   Bestuderen,

   van toepassing tijdens de gehele opleiding

    

   TA elke dag
   Marijke Arendsen Hein9de editie ISBN: 9789088500633

   Bestuderen,

   van toepassing tijdens de gehele opleiding

    

   Coachen met paardenkracht 1ste editie ISBN: 9789082506204
   Inge Kroes

   Bestuderen,

   van toepassing tijdens de gehele opleiding

    

   Overdracht en tegenoverdracht ISBN: 9789024428281
   7e druk Fee van Delft
   Aanbevolen

    

   KNSH EHBO bij paarden Aanbevolen
   Inschrijven

   Inschrijven kan via het formulier hiernaast of door een email te sturen aan info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl. Na inschrijving en getekende onderwijsovereenkomst ontvangt u een link om de inschrijfkosten van € 100,00 te voldoen. Hiervan is restitutie niet mogelijk. Waarna u het restant van het bedrag van € 1.150,00 kan voldoen.

   Kosten en data basisopleiding

   Kosten
   De kosten voor seizoen 2022/2023, voor 10 lesdagen op locatie van PaardenkrachtnaarEigenkracht, gastdocent en bezoek paarden op locatie, lesboek, lunches, koffie en thee, bedraagt € 1.250,– opleiding wordt BTW vrij aangeboden

   Het bedrag dient voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan.

   Bij inschrijving/aanmelding wordt een inschrijfgeld van € 100,– berekend. Dit bedrag mag van de factuur worden afgetrokken. Bij afzegging door de deelnemer vindt geen restitutie plaats.

    

   Opleidingsdata

   STARTDATUM   KOSTEN RESERVEREN
   04-03-2023 €1.250,00 (BTW-vrij) Boek nu!
   23-09-2023 €1.250,00 (BTW-vrij) Boek nu!

    

   DATA BASISOPLEIDING

   4, 11 en 25 maart; 8 april; 6, 20 mei; 10, 24 juni; 8 juli, 14 juli online en 21 juli examen dag.

   23 september; 7, 21 oktober; 4, 18 november; 9 december; 6, 20 januari 2024; 3 februari, 9 februari online en 16 februari examen dag.

   Crebo gecertificeerde opleiding.

   CRKBO gecertificeerde opleiding.

   Verdiepingsopleiding ‘Paardenkracht’. Equine C&C (coach en counselor)

   Binnenkort starten we met de Verdiepingsopleiding paardenkracht, Equine C&C (coach& Conselor) en kunt u via deze site inschrijven.

   04-03-2023 €1.250,00 (BTW-vrij) Boek nu!
   Meer informatie

   Door wie?
   Huberdien Westerweele

    

   Data en locatie
   Intervisie wordt per kwartaal ingezet en staat vrij om in te schrijven. Het intervisie dagdeel duurt ongeveer 3 uren en wordt gegeven op onze locatie in Gapinge. De actuele data van de intervisie kun je vinden onder de agenda van deze website.

    

   Studiebelasting
   We raden aan om vooraf een casus in te brengen via de email. info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl. Een van de ingebrachte casussen wordt met de paarden in de intervisie bijeenkomst ingebracht. Andere casussen met de intervisieschatkist. Voor je eigen leerproces wordt het format leer- en reflectieverslag na aanmelding aan je toegestuurd via de email. Naast het intervisiedagdeel komt de studiebelasting hiermee op ongeveer 5 uur.

    

   Kosten
   De kosten voor het intervisie dagdeel zijn € 30,00 btw vrij. Hierbij inbegrepen zijn koffie/thee, versnaperingen. U ontvangt via de email de info over Intervisieschatkistmap, leer- en reflectieformat en bewijs van deelname.

    

   Eigen paard
   Indien je een eigen paard, pony of ezel hebt en graag met hem/haar wilt oefenen, is het mogelijk om de intervisiedagdeel ermee te oefenen.
   Locatie wisselen, bij voldoende interesse binnen de groep deelnemers, kan de intervisie lesdag ook worden gegeven op locatie van een van de deelnemers.

   Minimale groepsgrootte 4 deelnemers maximale groepsgrootte 10 deelnemers

   Inschrijven en data

   Inschrijven
   Inschrijven kan via onderstaande link of door een email te sturen aan info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl

    

    

   STARTDATUM   KOSTEN RESERVEREN
   21-10-2022
   Vrijdagmiddag
   1300-1600
   € 30,00 (BTW-vrij) Boek nu!
   03-03-2023
   Vrijdagmiddag
   1300- 1600 uur
   € 30,00 (BTW-vrij) Boek nu!
   01-06-2023
   Donderdagavond
   1900-10.00 uur
   € 30,00 (BTW-vrij) Boek nu!
   20-10-2023
   Vrijdagmiddag
   1300- 1600 uur
   € 30,00 (BTW-vrij) Boek nu!

   Tweedaagse Bijscholing

    

   Van PaardenKracht naar vertrouwen’ in je EigenKracht

   Een Tweedaagse training: Vertrouwen in jezelf – voor kinderen en pubers.
   Hoe kunnen de paarden hierbij helpend zijn?

    

    

    

   Inleiding

   Veel kinderen en jongeren (pubers) voelen zich wel eens onzeker over het eigen kunnen en horen wel eens van hun ouders ‘heb vertrouwen in jezelf’. Deze lichte mate aan onzekerheid ontstaat meestal als kinderen zien dat andere kinderen iets beter of iets anders doen dan zijzelf (het vormen van een eigen ‘ik’ ontstaat bij kinderen door zichzelf te vergelijken met andere kinderen). Kinderen worden niet geboren met zelfvertrouwen; het proces van de ontwikkeling van zelfvertrouwen doorloopt het hele leven. Dit proces wordt beïnvloed door wat je kind meemaakt en de persoonlijkheid van je kind (het ene kind heeft meer aanleg om zelfvertrouwen te ontwikkelen dan het andere kind). Ervaringen in de kindertijd hebben de meeste invloed op het krijgen van een positief of negatief zelfbeeld op latere leeftijd. Door het behalen van successen zal het zelfvertrouwen van je kind groeien.

   Tweedaagse Bijscholing

   Tweedaagse bijscholing

   Ervaringsgericht werken bij eetstoornissen

   Hoe kunnen paarden hierbij ingezet worden?

   Inleiding

   Een eetstoornis gaat niet over eten. Het gaat over het omgaan met gedachten en gevoelens, om het zoeken naar controle. Herstellen van het eetgedrag en de lichamelijke gevolgen van een eetstoornis zijn belangrijk, maar het is slechts een deel van het genezingsproces. 

   De laatste jaren is het aantal mensen dat lijdt aan een eetstoornis fors gestegen. Dit betekent dat de kans groot is dat jij als paardencoach of professional in je werk te maken krijgt met cliënten die lijden aan een eetstoornis. In deze training geven wij onze kennis en ervaring door aan jou. 

   Meer informatie

   Voor wie?

   Deze bijscholing is geschikt voor coaches die jongeren, (jong)volwassen begeleiden en voor coaches die met hulp van paarden werken, of hulpverleners/verzorgers. 

   De training heeft een interactief karakter en na de eerste dag kun je er thuis mee aan de slag. 

    

   Inhoud
   – Theoretisch kader van eetstoornissen (kenmerken, achtergronden, signalen, enz.)

   – Optimaliseren van de bejegening

   – Praktische oefeningen en activiteiten met behulp van paarden toegespitst op het thema

   – Werken in een veilige, respectvolle omgeving (welzijn) voor mens en dier

   – Naslagwerk met kennis en achtergronden en werkvormen;

   – Huiswerk na de eerste scholing dag om de tweede dag mee aan de slag gaan.

   – Interactieve tweede lesdag o.b.v. ingebrachte praktijkervaring door activiteiten met paarden aanbod te laten komen

    

   Het resultaat 
   – Je hebt basiskennis over achtergronden en kenmerken van eetstoornisproblematiek opgedaan.
   – Je hebt handvatten aangereikt gekregen over bejegening en activiteiten die ingezet kunnen worden met behulp van paarden.

   – Na afronding van de bijscholing ontvang je een certificaat van deelname.

    

   Trainers

   Jacodine Minderhoud – van de Velde, orthopedagoog & cognitief gedragstherapeut

   Gedurende de veertien jaar waarin zij binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie werkte, specialiseerde Jacodine zich in de behandeling van eetstoornissen. Het werken met deze jongeren was de aanleiding om haar eerste young adultroman te schrijven. Wat je zegt zie je zelf verscheen in 2020 bij Clavis Uitgeverij en gaat over een 17-jarige die vecht tegen haar eetstoornis. 

   Meer informatie over Jacodine kun je vinden op www.praktijkeenzorgminder.nl en www.jacodinevandevelde.com

    

   Huberdien Westerweele, coach & counselor

   Al meer dan vijftien jaar werkt Huberdien met mensen die mentaal en fysiek problemen ervaren om tot maatschappelijke participatie te komen. Huberdien biedt o.a. ondersteuning aan op de leefgebieden, loopbaanbegeleiding en arbeids-reintegratie. 

   Meer informatie over Huberdien kun je vinden op www.paardenkrachtnaareigenkracht.nl en www.eigenkans.nl of www.zeeuwsvitaal.nl 

    

   Studiebelasting

   De studiebelasting van de 2-daagse training is ongeveer 13/14 uur door aanwezigheid bij de praktijkdagen. Daarnaast gemiddeld 6 uur voor het doornemen van de uitgerekte lesstof en het oefenen met opgedane kennis na de eerste bijscholingsdag.

    

   Praktische informatie

   – 2-daagse training van 10.00 tot 16.30 uur. 

   – locatie: Eendekotsweg 1b in Gapinge

   – kosten: €750,-. 

   De training wordt BTW-vrij aangeboden. Het bedrag dient voor aanvang te zijn voldaan en is inclusief de inzet van de trainers, het gebruik van de paarden op locatie, werkboek, een overheerlijke lunch, onbeperkt koffie, thee, water en seizoenfruit. Wij houden graag rekening met dieetwensen.

   Inschrijven en data

   Inschrijving

   Inschrijven voor seizoen 2023 is nu mogelijk. 

   Bij inschrijving/aanmelding wordt €100,- in rekening gebracht. Dit bedrag kan bij betaling van de factuur in mindering worden gebracht. Bij afzegging door de deelnemer vindt geen restitutie plaats.  Het rest bedrag: € 650,00 dient u tweeweken voor aanvang van de bijscholing te hebben overgemaakt op de bankrekening die vermeld staat op de factuur.

   Bij vragen over de training of administratieve zaken kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website (www.paardenkrachtnaareigenkracht.nl) of telefonisch via 06-33742562. Binnen uiterlijk 5 werkdagen zal er contact met u worden opgenomen.

    

   Opleidingsdata

   DATUM   KOSTEN RESERVEREN
   Za 13 & 20 mei 2023 € 750,- (BTW vrij) Boek nu!

     Vr 29 sept & 6 okt 2023 € 750,– (BTW vrij)  Boek nu!

   Jouw natuurtalenten ontdekken in de natuur?

    

   Natuurcoaching
   Bij EigenKans natuurcoaching  gaat het niet om het worden maar om het zijn. Hierbij wordt de authenticiteit van jezelf en de natuurlijke omgeving gebruikt om tot inzichten te komen.
   Natuurcoaching kan worden ingezet voor coachvragen om o.a. de balans in jezelf te hervinden en de helende kracht van de natuur te ervaren.

   Meer informatie via de website van EigenKans.

   Specialisatie Kindercoaching

    

    

   In deze opleiding leer je kinderen, pubers en hun ouders optimaal verder te helpen in hun ontwikkeling, met inzet van paarden. We werken aan je persoonlijke ontwikkeling als coach, de opbouw van theoretische kennis en de toepassing daarvan in de praktijk. Zelfreflectie is de basis van iedere succesvol (kinder)coach. Daarom zijn zelfinzicht en zelfbewustzijn belangrijke elementen van de opleiding. Deze opleiding is nog in ontwikkeling. EigenKans werkt aan een breed, gevarieerd en boeiend lesprogramma met veel diepgang en inzet van verschillende gastdocenten.

    

   De Specialisatie Kindercoaching kun je volgen als je de basiscoachopleiding EAC bij Paardenkracht naar Eigenkracht hebt afgerond of een andere passende vooropleiding hebt gevolgd. Als je interesse hebt, vul dan het contactformulier in. In een kennismakingsgesprek verkennen we de mogelijkheden.

    

   Bezoek onze open dagen om kennis te maken met de opleiding.

   Inschrijven


    Ik wil meer informatieIk wil me inschrijven

    Sponsoren