Creative Art Painting & Coaching with Horses

Van verbeelding naar kracht

Persoonlijke groei door schilderen en coaching met behulp van paarden.

 

Wil jij op een creatieve, speelse en ervaringsgerichte manier werken aan een thema wat jou bezighoudt? Kom dan naar de eendaagse workshop Creative Art Painting & Coaching with Horses die in het teken staat van creatieve beleving. Je start de dag met het schilderen van je eigen kunstwerk, waarna verdieping met een paardencoach sessie volgt. Onze ervaring is dat je door deze creatieve manier van werken nieuwe en verdiepende stappen in de juiste richting kunt zetten die je dichter bij jezelf brengen. Tijdens de workshops krijg je inzicht in vraagstukken op verschillende levensgebieden.

 

Laat de hectiek van het dagelijks leven even los en ervaar wat Creative Art Painting & Coaching with Horses
onder begeleiding van creatief therapeute Ingrid van der Kuijl (Inner Color) en Huberdien Westerweele, deskundige op het gebied van coaching met paarden (PaardenKracht naar EigenKracht) voor je kan brengen.

Ervaring met schilderen of kennis van paarden is niet nodig om deel te nemen. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Iedereen is welkom! Je kunt je bij ons individueel of in groepsverband inschrijven.

Wil je meer weten over onze creatieve therapeut Ingrid van der Kuijl (Inner Color) en haar aanbod? Neem dan een kijkje op haar website.

Wil je meer weten wat coaching met paarden je kan brengen en hoe Huberdien Westerweele dit toepast in verschillende coachingsvraagstukken? https://paardenkrachtnaareigenkracht.nl/over-ons/

Creative Art Painting &  Coaching with Horses  “Van verbeelding naar Kracht”

Laat je verrassen in de workshop. Tijdens deze Creative Art Painting & Coaching with Horses workshop kom je dichter bij jezelf. En dit alles in de weidsheid van de Zeeuwse natuur. In een kleine groep van maximaal 8 deelnemers, ervaar je een dag met bijzondere workshops en weldadige rust.

 

Een Creative Art Painting & Coaching with Horses workshop start om 9:00 uur in de ochtend en eindigt om 15:30 uur. Tussendoor genieten we van een heerlijke lunch, gebaseerd op biologische lokale producten.

 

Aan het eind van de middag ga je met een goed gevoel naar huis en neem je mee je zelfgemaakte kunstwerk als aandenken mee naar huis.

praktische informatie

Programma:
09:00 Ontvangst door Ingrid en Huberdien
09.15 Kennismaken met Art Painting
10.15 Pauze
11.30 Coaching coaching met paarden
12.30 Lunch
13.30 Vervolg coaching met paarden
14.30 Vervolg Art Painting
15.30 Afsluiten van de dag

Prijs:
€ 130,00 inclusief BTW per persoon
Dit is inclusief schilder benodigdheden, een heerlijke lunch (gebaseerd op biologische streekproducten) , koffie/thee en water gedurende de dag, een fruitsnack van het seizoen en alle workshops.

Geplande data 2022:

6 mei
3 juli
22 juli

Deelnemers:
Aan de workshop kunnen maximaal 8 personen deelnemen en (vriendinnen) groepen op aanvraag.

Meenemen:
Waar dien je zelf voor te zorgen, tijdens de activiteiten?
Kleding die vies mag worden, een warme trui en broek en dichte schoenen.

Fotoalbum
Contact

Creative Art Painting & Coaching with Horses

PaardenKracht naar EigenKracht

Eendekotsweg 1B

4352 JD Gapinge

 

telefoon: 06-337 425 62

e-mail: info@paardenkrachtnaareigenkracht.nl

Inschrijven


    Ik wil meer informatieIk wil me inschrijven

    Zodra je je hebt aangemeld ontvang je per e-mail je factuur. Nadat wij jouw betaling hebben ontvangen, sturen we je een bevestigingsmail met informatie over de dag. Wij kijken nu al uit naar jouw deelname.

     

    Restitutie van de bedragen na afzegging is niet mogelijk.