Team

okie

Een oudere sensitieve dame, die goed weet wat ze wil. Woont sinds haar tweede levensjaar bij ons op het ‘t Paerdekot. Naast eten vindt ze werken met mensen en coachen heel leuk en geeft daarnaast aan dat ze heel goed voor zichzelf kan zorgen.

Okareina (1996)
KWPN
Roepnaam: Okie
Oepke2

Oepke woont sinds 2015 bij ons en is een lief stoer paard. Ze is goed in lessen over leiderschap, zelfvertrouwen en grenzen aangeven. Oepke is een groot paard met letterlijk en figuurlijk een groot hart. Ze is gek op mensen, vooral op de aandacht die men geeft en ze leert mensen graag hun grenzen te bewaken.

Oepke Wieberta. P. (2004)
KFPS
Roepnaam: Oepke
rocky

Een lief met pit in. Sinds april 2018 bewoner van 't Paerdenkot. Vriendje voor Spikey om samen in de wei te lopen.
Rocky oogt introvert en gaat toch stiekem zijn eigen gang. Een echte aanvulling in ons team.

Rozinante Grappa (2011)
NMPRS
Roepnaam: Rocky
spikey

Zachtaardig, verlegen en super lief is Spikey. Dat is de reden waarom hij is komen wonen op het ‘t Paerdekot, een fantastisch coachpaardje. Ondanks zijn formaat (80 cm hoog) neemt Spikey zijn werk serieus, zowel voor kinderen als grote mensen kan hij met zijn inbreng mooie inzichten en dus veranderingen teweeg brengen.

Ydoorns Spikey (2014)
NMPRS.
Roepnaam: Spikey
timmy

Timmy woont sinds 2013 bij ons, nadat de dierenopvang op zoek was naar een plek waar hij naar hartenlust buiten kan lopen. Dat doet hij dan ook. Timmy is een vrolijke, eigenwijze buitenkat die het reuze naar z’n zin heeft op ’t Paerdekot. Gelet op zijn verleden is hij in het eerste contact heel terughoudend, heb je eenmaal zijn vertrouwen gewonnen dan wil hij alleen maar geaaid worden.

Timmy (2009)
Europese korthaar kat
madcho

Hij is onze allemansvriend en vindt het super gezellig om bij de coaching aanwezig te zijn. Hij is enthousiast en houdt van iedereen met name als je aandacht aan hem wil geven. De kwinkslag in zijn naam doet hij alle eer aan om lekker gek te mogen zijn en met je te kunnen ‘dollen’.

Madcho (2007)
Flatcoated retriever
huberdien

Huberdien is werkzaam als register Coach & Counselor en Equine Assisted coach en oprichter/eigenaar van EigenKans en Paardenkracht naar EigenKracht.
Haar passie: liefde voor mensen, paarden en alle andere dieren. Ruime ervaring in het begeleiden van mensen met psychische problematiek, ondersteuning bieden op de leefgebieden, loopbaanbegeleiding en arbeidsre-integratie.

Huberdien Westerweele (1957)
Coach & Counselor en Equine Assisted coach
Marjolein-Guit

Oprecht betrokken bij iedereen en alles wat leeft. Groot hart voor mensen, dieren (waaronder paarden) en natuur. Echt, integer tot op het bot, inlevend en met een enorme compassie voor leed.

Voor uiteenlopende en complexe psychische en psychiatrische problemen kun je direct bij mij terecht, in mijn eigen psychologische praktijk Via Guit (www.viaguit.nl en www.adhd-helpdesk.nl).

Mijn betrokkenheid bij mens en dier en ruime ervaring als psycholoog, zet ik tevens van harte in bij het begeleiden van jong en oud met paarden, samen met betrokken collega’s van EigenKans.

Marjolein Guit (1967)
psycholoog
Rene-de-Klerk

Was in Nederland eigenaar van Encuentro, “de ontmoeting die je raakt”’. Een praktijk voor Massage, Meditatie, Coaching en Familie-opstellingen wat is gespecialiseerd in het loslaten van lichamelijke en emotionele spanningen en het verbinden met uw eigen zelf herstellend vermogen. U krijgt (hernieuwd) contact met uw levensenergie. Hij verzorgt als vast gastdocent in de opleiding eguine assisted het onderdeel in ‘energie gericht werken’.
Sinds 2017 eigenaar van Casale del Passatore in Italië waar hij zijn praktijk Incontro voortzet.

René de Klerk (1974)
Gastdocent | Praktijkhouder Incontro
_DSF9402 (1)-01 (1)

In 2019 gaat PaardenkrachtnaarEigenkracht een samenwerking aan met een professioneel Yoga lerares(Rebecca Vermeirssen van In-Jou).

Rebecca Vermeirssen
Yoga lerares